Waarom

Haida Consultancy gelooft in de kracht van het individu, de mens en medewerker in een organisatie. Als je de mens centraal stelt, zal hij optimaal presteren en het beste uit zichzelf, team en organisatie halen. Verbeter je de mensen dan verbetert de organisatie vanzelf. De visie van Haida Consultancy is gebaseerd en geïnspireerd door een inheemse Noord- Amerikaanse cultuur van indianen, genaamd de ‘Haida’ . De betekenis van Haida staat letterlijk voor ‘mens’ en geeft aan waar onze drive vandaan komt.

Hoe

De focus bij onze aanpak en interventies is gericht op de menselijke normen en waarden. Haida Consultancy probeert in alle vormen van haar dienstverlening altijd de ideale balans te zoeken tussen ‘inhoud’, techniek en de menselijke, persoonlijke belangen. Wij zijn ervan overtuigd, dat juist deze balans de kritieke succesfactor is voor veranderingen en vooruitgang, zowel voor de organisatie als de mensen die hier werkzaam zijn.

Wat

Het onderscheidend vermogen van onze benadering ziet u terug in aanpak binnen onze diensten. Wij willen toegevoegde waarde bieden aan organisaties, teams en professionals door ondersteuning in de vorm van advies, coaching en training aan te bieden. Met deze ondersteuning wil Haida Consultancy effectieve hulp bieden bij het formuleren en realiseren van korte- en lange termijn doelen in organisaties.

Unique Selling Point

Wat Haida Consultancy onderscheid, is dat wij altijd handelen vanuit de volgorde, Waarom, Hoe en Wat. Pas dan kunnen wij optimaal mensen en organisaties helpen. Wij handelen sterk vanuit de principes van een ‘lerende organisatie’, waarbij het ultieme doel is om de organisatie, het team of de individuele professional zo snel mogelijk zelfcontrole te geven zodat de ondersteuning kan worden afgebouwd. Dat betekent, dat wij nooit langer in uw organisatie blijven als strikt noodzakelijk is. Het eindigen van een opdracht is voor ons een succes, wetende dat uw medewerkers of uw organisatie het nu zelf kunnen. Onze missie is volbracht!