Onze Organisatie

Haida Consultancy is opgericht door John van Beem in 2013. Na 35 jaar in loondienst bij een gevarieerde set aan bedrijven en een grote hoeveelheid verschillende functies en rollen, was de tijd rijp om vanuit een eigen onderneming de dienstverlening aan te bieden geheel volgens de ervaringen en inzichten opgedaan in voorgaande decennia. De cultuur van het Haidavolk met de focus en eerbied op de balans tussen mens en natuur is de leidraad van de aanpak van John. U vindt de unieke symboliek van de heilige dieren uit de Haidacultuur ook terug op deze website. Haida Consultancy wil zich van haar concurrenten onderscheiden door de expliciete aandacht en focus voor de 'menselijke' aspecten in haar aanpak.

De specifieke kennis en aandacht voor de 'zachte' aspecten van organisatieveranderingen hebben John bijna altijd succesvol gemaakt binnen het domein IT dienstverlening. Door zijn kennis van 'leertransfer' is John ook gespecialiseerd in het ondersteunen van organisaties, die graag een 'lerende organisatie' willen worden. Buiten zijn decennialange ervaring geven ook zijn doorlopen studies precies zijn unieke mix van kennis aan, die Haida Consultancy onderscheid van andere dienstverleners. Zie voor de specifieke kennis zijn CV.

John van Beem

Prive

John is in 1957 geboren en getogen in Den Haag en veel van zijn roots en familie zijn daar nog terug te vinden. John is zeer gelukkig getrouwd met Mieke en heeft twee dochters en een zoon. Zijn grote geluk is naast zijn vrouw en kinderen zijn drie kleinkinderen. Naast zijn onderneming en het werk wat hieruit voortkomt is de grote passie van John de muziek. Naast zeer veel luisteren naar muziek is John ook drummer van de band Docklandsroad en heeft hij al op menig podium zijn drumstel opgebouwd en bespeeld.

Partners

  • fencer-it
  • pure-factory
  • mantelzorg-support
  • Advicom
  • leaneraz

John kan dit natuurlijk niet alleen en heeft in de afgelopen jaren een groot netwerk van professionals opgebouwd, die vanuit de visie van Haida Consultancy ook de diensten kunnen verzorgen. Er zullen naast John alleen professionals worden ingezet, die volledig kunnen voldoen aan de eisen, die Haida Consultancy zichzelf heeft gesteld. Alle professionals, die Haida Consultancy zal inzetten hebben minimaal 20 jaar werkervaring en zijn op alle vlakken waarin Haida Consultancy opereert succesvol gebleken.